- Utrustning
- Maskiner
- Storköksmaskiner
- Skala & skära
Skala & skära
Varor (74 st)
Minsta beställning 1 st
Blackline 300 0-16mm inbyggd slip snedställd klinga 300mm 0,19kwh 610x480x440mm
Berkel
Utrustning
Art.nr. 502773
Minsta beställning 1 st
Köttkvarn manuell rostfri, hålskiva 6,5mm, fäste tving mot bordsskiva
Tellier
Utrustning
Art.nr. 503015
Minsta beställning 1 st
Råkostrivare rostfri 4,5mm Till RG-200,RG-250, RG-250 diwash
Hällde
Utrustning
Art.nr. 508155
Minsta beställning 1 st
Snabbhack R5 V.V. Bänkmodell. Variabelt 300-3500 v/m, puls. Puls. Timer. Hacktillsats 5.9 l
Robot Coupe
Utrustning
Art.nr. 508247
Minsta beställning 1 st
Snabbhack R7 V.V. Bänkmodell. Variabelt 300-3500 v/m, Hacktillsats 7.5 l. Puls. Timer.
Robot Coupe
Utrustning
Art.nr. 508249
Minsta beställning 1 st
Blixer Snabbhack/mixer 7 - 2V Bänkmodell. 7,5-liters blixertillsats. 1500/3000 v/m. Puls. Timer.
Robot Coupe
Utrustning
Art.nr. 508252
Minsta beställning 1 st
Filter
- Varumärke
JPBleverantör (0)Robot Coupe (38)Hällde (18)Berkel (5)Agrenco (1)CGT (1)Hendi (2)KitchenAid (1)La Minerva (1)Pico (1)President (3)Smaky (1)Taurus (1)Tellier (1)
- Leverantör
Robot Coupe (34)Hällde Maskiner AB (18)Abw Equipment AB (6)Affärs & Butiksmaskiner Förs (5)Service Partners Rms AB (4)ABAgrenco (1)Impro Inredningsprod I Gbg AB (1)Kfl Trading AB (2)Lindenbaum Agenturer AB (1)Order Nordic AB (1)Smaky AB (1)
Senaste nytt
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
Arvid Nordquist stödjer det svenska teamet i Bocuse d’Or genom varumärket Kikkoman
I detta reportage får du veta lite mer om Bocuse’ d’Or - världens mest prestigefyllda tävling för professionella kockar, och Sveriges representant Gustav Leonhardt. Låt dig också inspireras av Gustavs inspirationvideos.
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Coca-Cola tar krafttag för klimatet
Med storlek kommer såväl ansvar som möjlighet att göra skillnad. Målet för hela koncernen är att nå netto noll utsläpp av växthusgaser till 2040.
Skräddarsy känslan - med musik
Skräddarsy känslan - med musik
Den hemliga ingrediensen för en lyckad restaurangupplevelse är musik. Det menar Alf Tumble som berättar om samspelet mellan musik, mat och dryck.